Morocco

Ja mensen, zoals velen van jullie wel weten stappen wij 20 april 2012 in het huwelijksbootje. Fantastisch! Op de site kun je dan ook na deze geweldige gebeurtenis wat foto’s terug vinden! Toch moesten we voor na deze gebeurtenis weer een leuke bestemming zoeken om weer wat zon vitamines op te doen, tja na al die vakanties vorig jaar beginnen we ontwenningsverschijnselen te vertonen 😉 Marokko is het geworden! Niet al te ver weg en toch een compleet andere wereld.

Van de uitgestrekte Sahara woestijn tot de mooiste en drukste steden zoals Marrakech. Dit drukke land heeft diverse koningssteden en uitgestrekte landschappen en laten we vooral de drukke marktjes vol met kruiden en specerijen niet vergeten. De mensen die hier leven schijnen ongelofelijk enthousiast te zijn en zorgen dan ook voor een warm bad.

We zullen het allemaal zien vanaf 22 april 2012. Het mooiste van alles is dat jullie ook weer mee kunnen genieten van de onze verhalen en de mooiste kiekjes. Houd daarom de site in de gaten! Tot dan!

About the author