Vakantie 2008

Afgelopen maandag heb ik de tickets voor onze volgende reis geboekt. De bestemming dit jaar word midden Amerika. Panama, Costa Rica en Nicaragua zullen we de komende zomer doorheen trekken. Wat erg vreemd was is dat vliegen naar 4 verschillende vliegvelden goedkoper is dan een normaal retourticket. We zullen dan ook vertrekken op 4 september vanaf Dusseldorf naar Panama City en de terugreis op 29 september vanaf Managua (Nicaragua) naar Amsterdam.

Op onderstaand kaartje zie je de drie landen die we zullen bezoeken. Bezienswaardigheden zij er in ieder geval weer genoeg in deze landen. In Panama is het natuurlijk het Panama kanaal en de parelwitte stranden waar de schildpad zijn eieren legt. Costa Rica staat bekend om de prachtige jungle en de mooie vogelsoorten en dieren. Nicaragua is vooral bekend om het dorpje Granada en ook de jungle en de gemoedelijke sfeer.

Kortom we zullen weer veel fantastische dingen zien en beleven. Ook zullen we weer proberen om een reisverslag bij te houden op de website zodat jullie niets hoeven te missen. Hou dus de komende tijd de website in de gaten en laat eens een berichtje achter in ons gastenboek.

About the author