Vakantie 2009

Zo de komende vakantie is weer geboekt. Deze zomer wordt het Zuid Amerika, We zullen Argentinie en Bolivia aandoen. Na lang zoeken op de diverse vliegticket sites hebben we dan een gunstig retourtje kunnen boeken naar Buenos Aires. Op donderdag 13 augustus vertrekken we en op dinsdag 8 september zijn we weer terug. De meeste belangrijke plek waarvoor we hier naar toe gaan is natuurlijk de grootste zoutvlakte ter wereld namelijk, Salar de Uyuni! Deze geweldige plek staat al een aantal jaren op mijn verlanglijstje!

Wat is er nog meer te zien? Natuurlijk Buenos Aires in al zijn schoonheid. Stad van de tango… Niet echt voor ons weggelegd. Ook interessant zijn natuurlijk de watervallen van Iguazú, deze grootste watervallen van het continent zijn te vinden op de grens tussen Brazilië en Argentinië.

Dit jaar zullen we weer een reisverslag bijhouden, ben je geinteresseerd hierin neem dan regelmatig een kijkje op de site! Vanaf 13 augustus zullen er regelmatig verslagen verschijnen en kun je de mooiste foto’s weer vinden in het foto album. Laat ook even een berichtje achter in ons gastenboek. Veel plezier met lezen!

About the author