Dubai !

Nou gister zijn we eindelijk vertrokken vanaf huis richting Indonesie. Het begon allemaal al weer lekker. Op weg naar Dusseldorf kwamen we op de 31 richting Bottrop een dikke file tegen! 8 KM stilstaand verkeer. Na 30 minuten te hebben stilgestaan konden we via de parkeerplaats een B weg op om zo via een omweg bij een oprit verder er weer op te kunnen. Staan we eindelijk op de oprit begint de file op te lossen. Snel Maar weer omgedraait en onze weg vervolgt.

Toch nog op tijd op het vliegveld. Na ingechecked te hebben nog even koffie gedronken en daarna naar de gate gegaan. 10 minuten te laat vertrok ons vliegtuig dan toch.

Midden in de nacht aan gekomen in Dubai. Snel een taxi geregeld en naar het hotel gegaan. Na een korte nachtrust vanwege het tijdsverschil weer opt ijd opgestaan en de stad eens een beetje bekeken. Na wat marktjes afgestruint te hebben en na wat te eten maar richting het welbekende hotel gegaan. Burj al Arab. In 1 woor WOW. Een supermooi hotel. Hier lekker op het strand gezeten en de zonsondergang bekeken. Ook weer een paar schitterende foto’s gemaakt. Ook wanner het donker is is dit hotel erg mooi verlicht.

Om 8 uur besloten om maar iets te gaan eten. Lekker fajitas gegeten in een shopping mall. Hierna maar weer terug naar het hotel. Snel even dit getypt en een poging gedaan om een aantal foto’s erop te krijgen. Echt makkelijk is het niet. Wat volgens de arabieren snel internet is betitel ik toch echt als het ISDN tijdperk. Maarja. Mochten er foto’s verkeerd om staan…. Sorry. Nu gaan we ons nest maar weer eens opzoeken. Tot Later,

About the author