Southern Africa…

Tja… mensen wat kan ik ervan zeggen… Het is weer zover! De grond in Nederland wordt ons toch weer te heet onder de voeten. We gaan weer reizen!! Jullie zullen het niet geloven omdat ik toch vaak heb gezegd dat ik niet naar Afrika zou gaan… Ik ben om… Jaja het is zover! Vanaf 5 november zullen wij voor ongeveer 2 maanden naar het armste continent van de wereld afreizen.

Wat is het plan? Aangezien we NamibiĆ« al een tijdje op onze wishlist hebben staan beginnen daar dan ook. Vanaf Windhoek zullen we naar Nairobi in het noordoosten reizen. We doorkruisen dan de volgende landen: NamibiĆ«, Botswana, Zambia, Tanzania en Kenia. Hopelijk zullen we ook veel wilde dieren en de mooiste landschappen zien. Aan het einde van ons traject ligt dan de grootste uitdaging van deze reis… De Kilimanjaro! 5895 meter boven zeeniveau. Geen idee of we de beklimming gaan halen maar een poging gaan we zeker doen.

Tja, wat kan ik er nog meer over vertellen? Geen idee…. Oh ja.. Vul je e-mailadres even in rechts van deze pagina. Je ontvangt dan direct een email als we een nieuw artikel hebben geplaatst! Hou Twitter in de gaten en zet www.hofmeijer.eu weer in je favorieten want jullie kunnen ons weer van dag tot dag gaan volgen!

About the author