Terugreis…

Vrijdagochtend om 10 uur begint dan onze terugreis. We worden op de kruising voor het hotel opgepikt door een busje dat ons naar het vliegveld zal brengen. Na 1.5 uur zijn we op het vliegveld en kijken we even rond op de borden of onze vlucht al bekend is. Vluchten genoeg maar niet de onze naar Jakarta. Hmm, vreemd. Toch maar even het kantoortje van adamair ingelopen om na te vragen. Onze vlucht blijkt gewoon te gaan en met een half uurtje kunnen we inchecken. Dit doen we dan ook en we slenteren en beetje rond op het kleine vliegveld. Na 2 uur kunnen we dan toch instappen, een half uurtje later dan gepland.

Anderhalf uur later komen we aan op het vliegveld van jakarta. Nadat we onze bagage hebben gaan we op zoek naar de internationale terminal. Het blijkt dan we eerst nog met de bus moeten dus dit doen we dan ook maar. We zijn 5 uur in het voren op het vliegveld dus inchecken is nog niet mogelijk. Eerst maar even iets eten dan. Na even rondgekeken te hebben eten we iets bij de Mac. Toch fantastisch dat je overal ter wereld dezelfde hamburger kan eten. Ideaal! Hierna checken we in en bekijken een beetje de winkels in het duty free gebied. Niets bijzonders dus gewoon maar wachten.

Om half negen ‘s avonds vertrekt dan onze intercontinentale vlucht naar Dubai alwaar we een overstap hebben. Na 2 tussenstops op het vliegveld van Singapore en Colombo komen we lokale tijd 6 ‘s ochtends aan in Dubai. Hier nog even 3 uur wachten en dan gaat onze vlucht naar DUsseldorf. Eindelijk het laatste vliegtuig. Na 7 uur vliegen landen we in Duitsland, na een klein uurtje hebben wedan ook onze bagage (toch knap dat dit elke keer weer goed gaat) en kunnen we door de douane. Daar staan Hennie en Diny te wachten om ons naar huis te brengen.

Na een reis van 36 uur zijn we dan eindelijk thuis. Na wat gegeten en gedouched te hebben beginnen de oogjes dan ook wel dicht te vallen dus we liggen optijd in bed. Slapen…

About the author