Reisroute

Hallo Allemaal,

Nog anderhalve week en dan begint eindelijk de vakantie. Ik zal even een update geven hoe alles eruit zal gaan zien. Zaterdagmiddag 11 augustus om 15:15u vliegen we vanaf Dusseldorf naar Dubai. Hier zullen we 3 dagen verblijven om een beetje Dubai te verkennen. De eerste activiteit hebben we al gereserveerd vanuit Nederland. Met een jeep zullen we de woestijn ingaan om een nomaden kamp te bezoeken, op een kameel te rijden en in de woestijn de zonsondergang te bekijken.

Verder is er in Dubai aardig wat te beleven. Verschillende musea en stadsdelen die te bezoeken zijn. Ook is er natuurlijk de Burj el Arab, het zevensterren hotel in de vorm van een zeilboot. Schijnt dat dit erg mooi verlicht is ‘s avonds, kunnen we weer wat leuke foto’s maken.

Warm zal het er wel zijn volgens de verschillende weersites is het er overdag zo’n 45 graden celsius word dus lekker zweten ook ‘s nachts trouwens het zal dan slechts 33 graden zijn.

Na 3 dagen Dubai vliegen we verder van Dubai naar Jakarta. Tijdens deze vliegreis hebben we ook nog een tussen landing in Kuala Lumpur. Volgens de mensen van Emirates is dit slechts een touchdown en kunnen we in het vliegtuig blijven zitten. Ik moet het eerst nog zien. Misschien kunnen we zelf de Petronas Towers nog even zien. Ik zal jullie in ieder geval op de hoogte houden!

About the author